ISE 2023

Digital Workplace Days 2024

Skab en arbejdsplads med mennesket i centrum!

Ricoh og Ricoh | AVC inviterer dig til Digital Workplace Days 2024! Her har du mulighed for at opleve din fremtidige arbejdsplads – en digital og hybrid arbejdsplads med mennesket i centrum. Dette gælder for alle afdelinger og roller, uanset om du er CEO, CFO, IT-manager, Facility Manager, HR-manager eller salgschef.
 
Uanset om dit fokus er:
  • At skabe en enestående arbejdspladsoplevelse for medarbejdere og teams, uanset hvor de befinder sig.
  • Automatisering af opgaver for at frigøre tid.
  • At vækste gennem implementering af den rette teknologi til din organisation.
  • Eller blot at tilsikre, at dit IT-team kan bruge deres tid på det, der skaber værdi for både medarbejder og virksomhed.
– så kan du blive klogere på det hele på Digital Workplace Days 2024!

Til Digital Workplace Days kan du bl.a. opleve:
  • Keynote speaker fra Microsoft – hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud?
  • Inspirerende workshops med fokus på AI, cybersikkerhed, Smart Buildings, intelligente mødelokaler, samt workflow og automatisering.
  • En lang række stande, hvor du kan møde toneangivende leverandører fra AV-branchen.

TILMELD DIG DIGITAL WORKPLACE DAYS

Felter markeret med en stjerne (*) skal altid udfyldes.

* kræves
* kræves
* kræves
* kræves
* kræves

Keynote Speaker: Steven Christensen – Microsoft

Steven fra Microsoft fortæller om fremtidens arbejdsplads, nyeste trends og hvordan AI kan hjælpe med at øge produktiviteten og forbedre samarbejdet. Arbejdets hastighed er accelereret hurtigere end mennesker kan følge med, og det påvirker innovationen. Næste generation af AI vil lette byrden ved arbejdet. Organisationer, der omfavner og forstår mulighederne ved AI, kan bryde cyklussen, samt øge kreativiteten og produktiviteten for alle.

business services

Tilmeld dig spændende sessioner

Udover et setup med en lang række stande, hvor du kan møde de førende leverandører fra branchen, vil der i løbet af dagen være mulighed for at få en dybere gennemgang af nogle yderst interessante emner, som alle er relateret til den digitale arbejdsplads.

Dette foregår i sessioner i områder/lokaler, der på dagen er særligt reserveret til indlæg fra udvalgte leverandører. Der vil være flere af de samme sessioner fordelt ud på dagen, så der er mulighed for at skræddersy programmet efter interesser. Tilmeld dig en eller flere sessioner via tilmeldingsformularen nederst på siden.

Location


Find vej:

Michael Laudrup Lounge (Brøndby) 

Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby.

Location

Fænglset i Horsens

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Location