homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

For mange er Accounts Payable (AP) stadig lig med forældede manuelle processer, som kan være yderst tidskrævende. Denne tilgang fører ofte til manglende eller forsinkede betalinger og fakturafejl, som kan have økonomiske konsekvenser og skade kunderelationen.

Automatisering af Accounts Payable repræsenterer et naturligt næste skridt for økonomiafdelingen. Ved at automatisere alle processerne omkring Accounts Payable kan man opnå øget økonomisk effektivitet og forbedret pengestrøm.

“Omkostningerne ved manuel behandling af en faktura er €9,00.
Med automatisering koster det €3,00.”

#1 Spar tid og penge

For økonomiafdelingen er tid bogstaveligt talt penge. Manuel indtastning af udgiftsrapporter, behandling af fakturaer og oprettelse af resultat- og tabsrapporter er arbejdskrævende. I sidste ende kan det resultere i forsinkede betalinger og gebyrer, hvilket kan skade kreditvurderingen. Yderligere flaskehalse kan opstå, når der bruges lang tid på at lede efter papirkopier af fakturaer eller forsøge at holde styr på, hvor langt fakturaen er i processen.  

Automatisering skærer tidskrævende manuelle processer fra, ved at sende fakturaer til sikker elektronisk opbevaring. Fakturaer (i ethvert format) registreres automatisk og gemmes i et centraliseret, søgbart lager. Gennem prækonfigurerede workflows dirigeres filen herefter til de relevante kontakter, som er nødvendige for godkendelse. Ved at strømline rutineopgaver kan dit økonomiteam indtage en mere strategisk rolle, samt forbedre samarbejdet og ydeevnen.

#2 Styrke kunderelationer

Når det kommer til Accounts Payable, så kan hastigheden og nøjagtigheden i den grad skabe eller ødelægge leverandørrelationen. Manglende eller forsinkede betalinger, fakturafejl, duplikerede fakturaer, fakturasvindel eller andre problemer i betalingsprocessen kan skade dit forhold til nuværende leverandører, og dit omdømme som en pålidelig kunde hos andre.

Automatisering af Accounts Payable forkorter betalingscyklussen betydeligt, hvilket giver dig en stærkere position til at forhandle rabatter eller gunstige betalingsbetingelser. Når leverandøren ikke skal jagte dig ved forsinkede betalinger eller faktureringsfejl, kan du vinde deres loyalitet og skabe muligheder for at videreudvikle en profitabel relation.

#3 Forbedret nøjagtighed

Fejl relateret til Accounts Payable er dyre og kan tage tid at rette. Manuel indtastning og videregivelse af papirkopier af fakturaer mellem teams, leder ofte til unøjagtighed, forsinkede svar og manglende synlighed. Uden et klart og præcist overblik kan fakturaer ligge ubehandlede hen, betalinger kan mangle, duplikeres eller behandles forkert.

Ved at automatisere Accounts Payable kan du hurtigt få besked ved eventuelle uoverensstemmelser, såsom duplikationer eller illegitime fakturaer. Det gør det lettere at identificere og rette eventuelle problemer, før de eskalerer. Med ét centraliseret, søgbart lager og et overblik over hele revisionssporet kan dit team hurtigt tjekke, hvornår en faktura blev registreret, hvor den er nu, og hvem der sidst havde adgang til den. Dette reducerer revisionstiden markant og eliminerer de fleste forespørgsler, da medarbejderen, økonomiafdelingen og leverandøren har selvbetjeningsadgang til faktura- og betalingsstatus.

#4 Kontrolleret pengestrøm

Når det drejer sig om at kontrollere pengestrømmen, er synlighed i, hvordan og hvor du bruger penge, afgørende. Uden et klart overblik kan udgifterne begynde at hobe sig op, uden at du opdager det, eller urentable leverandørforhold kan gå ubemærkede hen.  

Automatisering giver dig mulighed for at granske forbrug på et detaljeret niveau, så du kan spore leverandørens ydeevne og ROI. En effektiv og gennemsigtig pengestrøm hjælper dig også med at betjene leverandøren bedre - i selvbetjeningsportalen har leverandøren adgang til egne fakturaer, betalingsstatus og andre nøgleoplysninger.

#5 Overensstemmelse og overholdelse af lovgivningen

Evnen til at spore alle forretningstransaktioner og holde fortrolige oplysninger sikre er et must. Papirkopier gør denne proces sværere at administrere og bringer sikkerheden for potentielt følsomme oplysninger i fare.

Automatisering giver komplet og korrekt dokumentation af alle forretningstransaktioner, så du kan følge et klart revisionsspor til rapportering. Ikke kun bogførte poster fra den periode, der revideres, men også e-mail, breve eller kontrakter forbundet med disse poster kan indsendes på få sekunder til en skattemyndighed eller eksterne revisorer. 

Et rettighedsbaseret sikkerhedssystem beskytter mod uautoriseret adgang og manipulation, samtidig med at flere krypteringslag sørger for, at alt forbliver fortroligt. Enhver reguleringsændring udløser automatisk softwareopdateringer i skyen, så du altid kan have ro i sindet.

#6 Nem at implementere

Selv om en transformation kan virke som en uoverskuelig opgave, så er automatisering af Accounts Payable langt nemmere, end du måske tror. På bare få dage kan du få en løsning med prækonfigurerede workflows, der gør hverdagen nemmere. Løsningen kan nemt integreres med dine eksisterende systemer, og er desuden intuitivt og brugervenligt at navigere i.