seamless digital workspace experience
LEADING CHANGE AT WORK

Værktøjerne, teknologien og ekspertisen, I skal bruge til at møde fremtidens sværeste arbejdsudfordring

Vores erhvervsløsninger

Teknologi er ved at forandre den måde, I arbejder på. Den ændrer, hvordan jeres teams samarbejder, hvordan I betjener jeres kunder, hvordan I beskytter jeres virksomhed og endda hvordan den kan vokse.
 
Vejledning trin-for-trin
Hos Ricoh sikrer vi, at forandring er positivt for jeres teams og jeres virksomhed – at det sætter gang i medarbejdernes engagement, frigiver innovation, forbedrer sikkerheden og fremmer bæredygtighed. Vi vejleder jer på hvert trin af rejsen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Leading Change at Work Video Cover.jpg

Arbejdet er under forandring

Hos Ricoh hjælper vi folk med at arbejde uden at gå på kompromis. Det betyder, at vi sikrer, at den rigtige information og teknologi altid er tilgængelig, altid sikker og altid fungerer for alle.

Løsninger & tjenesteydelser

digital workspace

Digitalt arbejde

Arbejde handler om hvad man laver, ikke hvor man laver det. Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.
Frigiv jeres teams' fulde potentiale
cloud solutions and IT infrastructure services

Cloud og infrastruktur

For at få fuld værdi ud af skyen skal man have en klar vision. Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere og konsolidere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.
Få fuld værdi af skyen
business process management solutions and services

Styring af forretningsprocesser

Når I automatiserer arbejdstunge, manuelle opgaver, kører virksomheden som en velsmurt maskine. Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.
Stømlining af forretningsprocesser og workflows
cybersecurity strategy, services and solutions

Cybersikkerhed

Gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning. Med vores førende ekspertise inden for cybersikkerhed kan vi hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.
Opdag, forudsig og forebyg cyberangreb
digital customer experience

Digital oplevelse

En kundeoplevelse i topklasse starter med en fremragende medarbejderoplevelse. Vores ekstremt kompetente team af specialister og udviklere hjælper jer med at overgå kundernes forventninger i hvert eneste kontaktpunkt. Vi designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der giver jeres medarbejdere det, de skal bruge for at skabe gode og blivende indtryk.
Bedre digital oplevelse
Graphic Arts

Grafisk kommunikation

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print. 
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Ricoh_Gartner_Magic_Quadrant.jpg

Ricoh placeret i Gartner Magic Quadrant i 2021 for Managed Workplace Services, Europa

Download dit eksemplar

Et troværdigt navn på tværs af brancher verden over

Book et møde

Guide to a paperless office in 90 days Thumbnail image

Har du også mange globale it-leverandører?

Læs vores kundecase - Global medicinalvirksomhed valgte Ricoh til at levere et standardiseret globalt setup af kommunikationstjenester og møderumsløsninger.
Læs mere her

HR-løsninger

Docuware

Den vigtigste investering er dine medarbejdere

Se hvordan digitale HR-processer skaber overskud i hverdagen!
Se mere her

Whitepaper

digital workspace strategy

En intelligent virksomhed har brug for en intelligent infrastruktur

Whitepaperet fra IDC forklarer, hvorfor en end-to-end digital transformation er nødvendig. This IDC whitepaper discusses how a well-executed Future of Work strategy can ensure survival and relevance.
Download whitepaper

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os