HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Intelligente og sikre arbejdspladser

For at imødekomme de ændringer, der påvirker virksomhederne lige nu, sætter mange virksomheder spørgsmålstegn ved, hvordan de hurtigt kan reagere for at sørge for, at deres teams er forbundet med hinanden, produktive og sikre.


Mange virksomheder spørger sig selv:

"Er vores ansatte bekymrede for at arbejde på kontoret?"

"Hvordan håndterer vi "hvor" og" hvornår" for de ansatte, som gerne vil arbejde fra kontoret?"

"Hvad med vores kunder eller klienter - Hvordan kan vi stadig tilbyde dem det samme serviceniveau, når vores ansatte er spredt over mange forskellige lokationer?"

"Hvordan håndterer vi sikker afstand mellem mennesker på kontoret? Hvad med receptionen? Deling af skriveborde, fælles siddeområder og mødelokaler?
Gamle kontorvaner holder ved."

"Hvordan håndterer vi et efterslæb med papirbaserede informationer og administration?"Vores ekspertise og omfattende løsninger kan hjælpe jer med at implementere den nye kombinerede måde at arbejde på.

Uanset om I ønsker at implementere en omkostningseffektiv løsning hurtigt, eller I foretrækker foranding på længere sigt, er Ricoh i en unik position til at hjælpe jeres virksomhed med at tilpasse sig og trives.

Læg grunden for succes i en verden i forandring

Mere end nogensinde før leder medarbejdere efter valg og fleksibilitet, når det kommer til, hvornår og hvor de arbejder. Vi kan hjælpe jer ved at tilbyde en ensartet og produktiv oplevelse.

 • Emloyee Wellbeing Solutions

  Medarbejdernes velbefindende og en positiv oplevelse af arbejdspladsen

  Prioriter jeres medarbejdere, og sørg for deres sikkerhed uden at gå på kompromis med deres oplevelse af arbejdspladsen. Giv jeres medarbejdere mulighed for at vende tilbage til arbejdspladsen med en række løsninger, herunder reservering af skrivebordsplads, digital skiltning og receptionssystemer, betjening uden eller med næsten ingen berøring, kontaktfri levering og sikker opbevaring med intelligente skabe.
 • Business Operations Solutions

  Virksomhedsdrift


  Det har aldrig været vigtigere med den korrekte IT-infrastruktur, der giver jeres teams mulighed for at samarbejde og være produktive overalt. Hold informationer sikre, administrer data mere effektivt og brug cloud-løsninger til at skabe fleksibilitet på tværs af virksomheden.
 • Process Workflow Solutions

  Procesarbejdsgang


  Hold vigtige forretningsprocesser kørende, uanset om du er på kontoret eller arbejder hjemmefra eller på farten. Optimer eller automatiser processer og arbejdsgange for at befri virksomhedens teams fra gentagende opgaver, så de kan fokusere på mere givende arbejde, der skaber mere værdi

Kontakt os

Tal med vores eksperter om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i et evigt forandrende arbejdsmarked.

Kontakt os