Videokonference

Udskriv Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relevante links

Cloud2Meet

Vores virtuelle mødeservices giver dig ubegrænset tilgængelighed.

ROOM IN A BOX

Med vores koncept ROOM IN A BOX udviskes grænserne mellem en oplevelse og et møde.

Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig virksomhed. Derfor udvikler vi i Ricoh hele tiden nye løsninger, som gør det nemt at afholde professionelle møder uden at skulle bruge unødig tid eller penge på rejser.

Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker

Landing Page Thumbnail

Videokonferencer udvisker geografiske afstande
Smart indrettede rum gør det enkelt at holde interaktive møder, så du sparer tid og skåner miljøet. Geografiske afstande behøver ikke længere være et problem. Med en videokonference er du altid tæt på dine kunder, partnere og medarbejdere, uanset hvor de er – og takket være den direkte, personlige kontakt bliver de interne processer langt mere effektive. Den fremragende lyd- og billedkvalitet optimerer interaktivt samarbejde, og med et bredt produktsortiment og tjenester i verdensklasse skaber vi unikke løsninger, som giver store fordele.

CloudToMeet 
I et virtuelt møderum kan flere deltagere samles uafhængigt af deres lokalitet og det anvendte udstyr. Det gør det muligt for virksomheder og organisationer at holde interaktive møder med udstyr, som normalt ikke er kompatibelt. En PC kan f.eks. tilsluttes via MS Lync eller Web RTC til samme møde som et Polycom- eller Ciscosystem. Det bliver også muligt at dele dokumenter, uanset hvilken videoklient der anvendes. Tjenesten inkluderer optage- og talefunktion, streaming samt sikkerhedsfunktioner, der kan hindre uvedkommende i at få adgang. Antallet og udvalget af funktioner kan tilpasses efter dine behov, og da løsningen er cloudbaseret, er den tilgængelig hvor som helst og når som helst. 

Mobil videokonferenceløsning 
Ricohs kompakte P3500 med kort projektionsafstand er en bærbar løsning, som kan forvandle ethvert rum til et mødelokale. Det eneste, du skal bruge, er en internetopkobling. Enheden fylder ikke mere end et A4-ark og inkluderer kamera, mikrofon og højtalere. Derudover byder P3500 på en bæretaske, så det er nemt at tage den med sig. P3500 er efterfølgeren til den succesfulde P3000 – men med højere ydeevne og flere funktioner.

Toppen af siden

Brochure og Casestudy

Vil du vide mere? Hent vores brochure og Casestudy

Toppen af siden