Udskriv Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Managed Document Services

Indsæt

Mængden af digitale informationer stiger støt. I 2020 vil mængden af digitale informationer være vokset med en faktor 30.  Ricohs Managed Document Services sikrer, at dine medarbejdere får adgang til de rigtige informationer på det rette tidspunkt i det rette format.

Læs om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere brugen af informationer i din organisation.

Informationskapital handler i bund og grund om at styre medarbejdernes samlede viden og erfaring.

Men hvordan benytter du medarbejdernes viden, deres idéer, og hvordan styrer du den måde, hvorpå de erhverver sig og deler oplysninger med hinanden og med resten af virksomheden?

Læs om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere brugen af informationer i din organisation.

Uafhængige fokusgrupper¹, under ledelse af den førende globale market intelligence-virksomhed IDC, har påvist, at CIO´er har indset nødvendigheden af at kunne håndtere informationer og dokumenter mere effektivt på tværs af alle forretningsområder.

IDC forudser, at mængden af digitale informationer frem til år 2020 vil være vokset med en faktor 30, mens antallet af professionelle IT-folk, der skal håndtere disse informatinsmængder, i samme periode kun vil vokse med en faktor 1,42². IDC har også beregnet, at en virksomhed med 1.000 vidensmedarbejdere går glip af 6 millioner $ om året på grund af den tid, som dens medarbejdere bruger på at søge, gendanne og nyformatere informationer³.

Indsigt i at udnytte styrken i Informationskapital

Services og løsninger

 

Videnscenter

 

Toppen af siden

Relevante links

  • Total Green Office-løsninger

    Tree trunk.

    Vores Total Green Office-løsninger omfatter en lang række tilbud, der kan hjælpe dig med at reducere din virkning på miljøet, herunder rådgivning om bæredygtighed, grønne teknologier og certificeret brugt udstyr. 

  • Professional Services

    Office people clipboard

    Hjælper dig med at opnå bedre virksomhedseffektivitet og -produktivitet.